Elastic – Seavus Premium Partner

Elastic, företaget bakom den öppna källkoden Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats och Logstash), X-Pack och Elastic Cloud, har tillsammans med Seavus ett strategiskt partnerskap för den nordiska marknaden.

Med över 100 miljoner kumulativa nedladdningar är Elastics plattform världens populäraste för öppen källkod och löser affärskritiska utmaningar inom sök, loggning och analys.

Seavus är Premium Partner till Elastic och erbjuder hjälp vid installation och stöd för hur man arbetar med och optimerar Elastic Stack. Genom vårt nära samarbete med Elastic kan vi garantera våra kunder tillgång till de främsta experterna och den senaste expertisen.

Elastic bygger mjukvara för att tillgängliggöra data i realtid och i stor skala för sök, loggar, säkerhet och analys. Företaget grundades 2012 och har utvecklat de öppna plattformarna Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats och Logstash), X-Pack (kommersiella funktioner) samt Elastic Cloud (ett SaaS-erbjudande). Hittills har det skett mer än 100 miljoner kumulativa nedladdningar och Elastic ha över 85 000 medlemmar. Tusentals företag, inklusive Cisco, eBay, Goldman Sachs, NASA, Microsoft, Mayo Clinic, New York Times, Wikipedia och Verizon använder Elastic för att driva verksamhetskritiska system. Elastic finansieras av Benchmark Capital, Index Ventures och NEA med över 100 miljoner dollar och har över 500 anställda i 30 länder.

Läs mer om elastic.co här.

Ladda ner Elastic gratis här.